112Vandaag

Provincies

Twee arrestaties na vondst 20 kilo cocaïne

cocaine

Tholen – In een bestelwagen in een loods aan de Ambachtsweg is donderdagmiddag 15 maart 2018 een partij cocaïne aangetroffen. Het gaat om circa 20 kilo. Er zijn door de politie twee Ierse mannen (50 en 60 jaar als verdachten aangehouden. Er wordt een nader onderzoek ingesteld.

De politie kreeg donderdagmiddag een melding van een verdachte situatie in een loods aan de Ambachtsweg. De opsporingsambtenaren gingen ter plaatse en zagen bij het betreden van het terrein drie mannen, een bestelwagen en een vrachtauto in de loods.

In de bestelwagen werd een tas met pakketten drugs aangetroffen. Hierop werden twee mannen aangehouden ter zake de drugswetgeving. Een derde verdachte wist te ontkomen. Er is nog tevergeefs door de politie in de omgeving naar deze man gezocht. De recherche stelt een onderzoek in.

To Top