112Vandaag

Noord-Brabant

Postbezorger overvallen in Eindhoven

agenten

Eindhoven – De politie doet onderzoek naar een overval op een postbezorger die vanmorgen heeft plaatsgevonden op de Van Ennettenstraat in Eindhoven. We komen graag in contact met getuigen. Een voorbijgangster, die met de bezorger heeft gesproken kort na de overval vragen we in het bijzonder om contact met ons op te nemen.

Een postbezorger is vanmorgen op de Van Ennettenstraat in Eindhoven rond 09:00 uur overvallen door een onbekende man van ongeveer 20-25 jaar oud. De man dreigde dat hij de bezorger neer zou steken en hij heeft de postbezorger tegen het hoofd geslagen. De overvaller is er met een pakketje van 20 bij 30 cm vandoor gegaan in de richting van het Sint Amanduspad, dat vervolgens uitkomt op de Sint Otgeruslaan. Misschien hebt u iets gezien, neem dan contact met ons op. De postbezorger bleef verder ongedeerd.

Signalement dader
Man, licht getint

20-25 jaar oud

Zwart haar

1.80 meter, slank postuur

Zwarte jas met capuchon, daaronder was een blauwe capuchon te zien

Donkere spijkerbroek

Zwarte rugzak

Hij sprak gebroken Nederlands

Politie vraagt getuigen zich te melden
Specifieke oproep aan voorbijgangster om zich te melden: Een voorbijgangster zag het gebeuren en sprak kort na de overval met de postbezorger. We komen graag met haar in contact.

Ook andere mensen die denken informatie te hebben over deze overval worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844 of bel anoniem via 0800-7000.

Mocht u in het bezit zijn van filmbeelden die verband houden met de overval, dan horen wij dat uiteraard ook graag.

To Top