112Vandaag

Gelderland

Drugslab aangetroffen in Brakel

Drugslab Brakel

Brakel – De politie heeft dinsdagavond 13 maart een drugslab ontdekt in een pand aan de Kooihoek. Daarbij is een man aangehouden.

Drugslab Brakel

Foto: Bart Meesters

Agenten vielen ’s avonds het lab binnen. De verdachte was daar op dat moment aanwezig. De man is direct aangehouden en ingesloten. In het lab is 125 kilogram MDMA in beslag genomen. Ook vonden agenten 51 liter MDMA olie. Een busje werd bij het lab afgesleept en in beslag genomen.

Drugslab Brakel

Foto: Bart Meesters

Op twee andere locaties zijn, in het kader van dit onderzoek, ook invallen gedaan. Daarbij zijn een handvuurwapen, 7500 euro en een auto in beslag genomen. De politie doet verder onderzoek naar de zaak. Om het onderzoek verder niet te verstoren verstrekt de recherche verder geen informatie.

To Top