112Vandaag

Noord-Brabant

Twee aanhoudingen bij schietpartij in Rosmalen

Schietpartij Rosmalen

Rosmalen – Op de Buskeshoeven in Rosmalen is dinsdagavond een schietpartij geweest. Buurtbewoners hoorden meerdere schoten, geschreeuw en rumoer. Er vielen geen gewonden. Wel zijn er twee personen aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de schietpartij. Buurtbewoners kijken er niet van op: “We zagen dit wel aankomen” zeggen ze tegen Omroep Brabant.

Al anderhalf jaar onrustig
Volgens omwonenden is het al anderhalf jaar onrustig in de straat. “Er hangt hier regelmatig een wietlucht. Ook staan er vaak dure auto’s bij een huis, het is een komen en gaan van mensen. Ook is de politie wel eens aan de deur geweest”, aldus iemand die anoniem wil blijven.

Schietpartij Rosmalen

Foto: Bart Meesters

De politie heeft de twee 35-jarige personen aangehouden. Of er bij hen een vuurwapen is aangetroffen, is niet duidelijk. De politie onderzoekt de rol van de verdachten.

Schietpartij Rosmalen

Foto: Bart Meesters

De auto waarmee ze reden is in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook is een huis in de straat doorzocht. Dit zou het huis van een van de verdachten zijn.

To Top