112Vandaag

Noord-Brabant

Politie onderzoekt gewapende overval bakkerij in Boekel

Politieagent

Boekel – Twee gewapende mannen overvielen vannacht rond 01:30 uur de bakkerij aan de Kennedystraat waar op dat moment de eigenaar en een medewerker aan het werk waren. De politie is op zoek naar getuigen.

De eigenaar en medewerker werden bedreigd met een vuurwapen en een mes door twee mannen met bivakmutsen. De medewerker werd vastgebonden. De eigenaar worstelde met de andere dader waarbij het vuurwapen op de grond viel. De twee verdachten vertrokken onverrichte zaken. Het gebruikte vuurwapen is achtergebleven in de bakkerij en door de politie meegenomen.

Bij de overval raakte de eigenaar van de bakkerij lichtgewond. De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar mensen die mogelijk iets hebben gezien of gehoord dat met deze overval in verband staat.

To Top