112Vandaag

Noord-Brabant

Melder achtervolgt daders inbraak: 3 aanhoudingen

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord

Asten – Op vrijdagavond 9 maart vindt er een inbraak plaats bij een bedrijf aan de Meijelseweg. De melder ziet dit op camera en achtervolgt de inbrekers terwijl hij de politie informeert. Na een korte achtervolging kunnen er drie verdachten worden aangehouden.

Ondanks de hoge snelheid waarmee de daders vertrekken van het bedrijf waar ze zojuist hebben ingebroken, weet de melder de bestelbus bij te houden. Door een goede communicatie tussen de melder en de politie en de politie-eenheden onderling kan de bestelbus aan de kant gezet bij de afrit Someren op de A67.

Drie aanhoudingen
De drie inzittenden worden aangehouden op verdenking van inbraak. Het gaat om drie mannen (22, 25 en 26 jaar) uit Amsterdam. Ze zijn vastgezet voor verhoor.

To Top