112Vandaag

Gelderland

Verdachten van woningoverval en zware mishandeling in Bemmel blijven langer vastzitten

Cellencomplex

Een 22-jarige man uit Bemmel en een 24-jarige plaatsgenote die deze week zijn aangehouden in verband met een woningoverval en een zware mishandeling in hun woonplaats, blijven langer vastzitten. De rechter-commissaris heeft gisteren de voorlopige hechtenis van het duo met veertien dagen verlengd.

De vrouw wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval, die plaatsvond in de nacht van 21 op 22 augustus aan de Flierenhofstraat. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij beide incidenten. De mishandeling vond tijdens nieuwjaarsnacht plaats op de Van Nispenlaan.

Het onderzoek van de politie onder leiding van het Openbaar Ministerie Oost-Nederland wordt voortgezet.

To Top