Drie mannen aangehouden voor straatroof - 112Vandaag

112Vandaag

Provincies

Drie mannen aangehouden voor straatroof

aanhouding op straat

Terneuzen – Om ongeveer 06.30 uur vrijdagochtend meldde een man dat hij zojuist van zijn horloge was beroofd in de Ambachtsstraat in Terneuzen. Hij had hierbij een klap gekregen waardoor hij lichtgewond was geraakt.

Na de melding zijn meerdere politiemensen gaan zoeken naar de daders van de beroving. Ook werd een hondengeleider met een speurhond ingezet. Binnen tien minuten werden drie verdachten aangehouden. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar verder gehoord over hun betrokkenheid bij de beroving. Het betreffen drie mannen, van twee (21 en 40 jaar oud) is de woonplaats niet bekend. De derde aangehouden verdachte komt uit Sas van Gent en is 23 jaar oud.

Het slachtoffer van de beroving heeft aangifte gedaan. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Getuigen gezocht
De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. De rechercheurs die met de zaak bezig zijn willen heel graag in contact komen met mensen die meer weten van deze beroving, of mensen die de beroving hebben zien gebeuren.

To Top