Twee doden en drie gewonden bij ongeval

Politieauto's in België
Stockfoto: Nina G/Flickr

Lendelede – Bij een ongeval op de N36 in het Belgische Lendelede zijn vanmorgen iets voor zeven uur twee doden gevallen. Drie anderen raakten gewond. Bij het ongeval waren in totaal vijf voertuigen betrokken.

Het zwaar verkeersongeval vond plaats op de Rijksweg in het West-Vlaamse Lendelede. Twee wagens botsten er frontaal op elkaar. Bovendien werden er ook nog andere voertuigen geraakt.

De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar voor twee inzittenden kwam alle hulp te laat. Hun wagen was door de klap op zijn kant beland. Twee anderen werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Een vijfde slachtoffer raakte lichtgewond en werd ter plaatse verzorgd.

Over de identiteit van de slachtoffers en over de oorzaak is nog niets gekend. In totaal waren vijf voertuigen betrokken bij het ongeval. Er is zware verkeershinder op de drukke N36.