112Vandaag

Limburg

Overval op woning in Blerick

Politieagent op de rug

Venlo – Maandagmiddag is rond 15.30 uur een gewapende overval op een woning gepleegd. Het misdrijf vond plaats in een woning aan de Ruijsstraat in Blerick. De verdachte ging er met een onbekende buit vandoor. Er raakte niemand gewond. De politie heeft een onderzoek ingesteld in en rondom de woning. In het kader daarvan wordt er ook buurtonderzoek verricht.

Signalement
Het signalement van de verdachte luidt als volgt:
Man van ongeveer 19 jaar. Hij draagt een grijze muts, zwarte sjaal en rood-oranje schoenen van het merk Puma. Aangezien de verdachte gewapend is, wordt met klem benadrukt de verdachte niet zelf te benaderen. Ook is er via Burgernet een oproep gedaan aan het publiek om mee uit te kijken naar de verdachte.

Heeft u de verdachte gezien of bent u getuige van deze overval? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844, het digitale tipformulier of via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

To Top