112Vandaag

Noord-Brabant

Aanhouding in onderzoek ernstige steekpartij Eindhoven

aanhouding op straat

Eindhoven – De politie hield een 25-jarige man aan als verdachte van een steekincident op 22 februari op de Amalia van Anhaltstraat in Eindhoven. Hij werd maandagavond rond 22.30 uur in zijn woning in Eindhoven aangehouden.

Een 26-jarige man uit Eindhoven liep meerdere steekwonden op bij het incident en raakte ernstig gewond. De verdachte zit in verzekering voor verder onderzoek.

Steekincident
Bij de politie kwam op 22 februari 2018 even na 20.00 uur een melding binnen van het steekincident. Het slachtoffer bleek meerdere steekwonden te hebben, maar wist ondanks zijn verwondingen aan te bellen bij mensen uit de buurt. Hij werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De recherche startte direct een uitgebreid onderzoek.

To Top