Vrouw gevonden in woning, mogelijk misdrijf

politiewagen met ambulance
Stockfoto

Ouderkerk aan de Amstel – De politie heeft zondag 4 maart 2018 in een woning aan De Drieburg een gewonde vrouw aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden en vraagt getuigen zich te melden.

Rond 15.15 uur troffen agenten de 91-jarige vrouw gewond aan in de woning. Zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Om vast te stellen of er in de woning een misdrijf heeft plaatsgevonden voerde Forensische Opsporing een sporenonderzoek uit.

Heeft u informatie met betrekking tot dit incident en heeft u nog niet met de politie gesproken neem dan contact met de politie 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Men kan ook informatie en/of beeldmateriaal delen via het tipformulier.