112Vandaag

Noord-Brabant

Gewapende man overvalt supermarkt Aldi

Overval Aldi

Tilburg – Een man, vermomd met een zogenaamd Anonymus masker, bedreigde vrijdagavond kort voor sluitingstijd een kassières van de Aldi supermarkt aan het Bernardusplein en ging er met de inhoud van de kassalade vandoor.

Tegen 20.00 uur kwam de man de supermarkt binnen en liep direct naar de kassa. Daar bedreigde hij de kassière met een mes en nam hij de kassalade mee. Toen de overvaller vluchtte werd hij achterna gezeten door een medewerker van de winkel en een toevallige klant die net de supermarkt binnen wilde gaan.

Overval Aldi

Foto: Diederik Cools

Zij zagen dat de overvaller in een kleine donkere auto sprong en er van door ging. Mogelijk werd die auto door een handlanger bestuurd. De politie zoekt getuigen van de overval. Heb je informatie? Bel dan met 0900-8844

To Top