112Vandaag

Provincies

Man aangehouden voor overval en bedreiging

arrestant wordt afgevoerd

Rotterdam – Met een mes in zijn hand bedreigde een 24-jarige man donderdagavond een medewerkster van een zonnestudio aan de 2e Hogenbanweg in Rotterdam. Nadat hij zonder buit de straat op was gevlucht, bedreigde hij ook nog een vrouw op straat. Agenten arresteerden de man voor de zonnestudio.

Aanhouding op straat
De melding van de overval kwam even na 19.00 uur binnen. De overvaller had met een mes in zijn hand de medewerkster van een zonnestudio bedreigd. Hij wilde geld. Dat kreeg de man niet waarna hij er zonder buit vandoor ging.

Eenmaal op straat bleef de verdachte, zonder vaste woon-of verblijfplaats, in de buurt ronddwalen. Op de Rotterdamse Rijweg kwam hij een vrouw tegen die hij ook bedreigde. Wederom eiste hij geld, maar kreeg dit niet. De ondertussen gealarmeerde politie was er snel en kon de man tegenover de zonnestudio arresteren. Hij zit vast en wordt verhoord.

To Top