112Vandaag

Noord-Brabant

Indringer jaagt vrouw stuipen op het lijf

Aan de deur

Roosendaal – Afgelopen nacht is een 44-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats in de Beukenlaan aangehouden nadat hij geprobeerd heeft om een woning binnen te dringen.

De bewoonster wordt omstreeks 05.30 uur wakker van de deurbel. Omdat zij denkt dat het om een bekende gaat opent zij de voordeur. Er staat echter een onbekende man die de deur met kracht naar binnen duwt. Het slachtoffer laat zich ook niet onbetuigd en duwt de deur met al haar kracht weer dicht en belt de politie.

De indringer blijft beneden tegen de deur bonken en slaat daarbij een ruitje in. Kort daarop arriveren agenten in de straat en houden de man aan. Hij is voor verhoor en nader onderzoek meengenomen naar het politiecellencomplex.

To Top