112Vandaag

Noord-Brabant

Kringloopwinkel overvallen in Tilburg

Politieauto blauw blauw ter plaatsen bij een incident

Tilburg – Een kringloopwinkel aan de Von Suppéstraat is dinsdag 27 februari rond 17.12 uur overvallen door twee mannen. Daarbij was een vuurwapen gezien. Kort na de overval is aan de Sibeliusstraat een 17-jarige Tilburger aangehouden.

Direct na de overval, waarbij niemand gewond raakte, startte de politie een grote zoektocht naar de twee daders, die er na de overval samen op 1 fiets vandoor gingen. Dankzij een alerte getuige kon de 17-jarige verdachte worden aangehouden. De jongen is ingesloten en zal worden gehoord over de zaak. Ondertussen doet de recherche onderzoek naar de zaak.

Getuigen
De politie heeft de tweede dader niet kunnen achterhalen en vraagt getuigen zich te melden. Heeft u kort voor of kort na de overval iets verdachts gezien in de omgeving van de Von Suppéstraat of Sibeliusstraat? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000. U kunt ook een tipformulier invullen.

To Top