112Vandaag

Noord-Brabant

Vier inbrekers plegen geweld tegen 11-jarige

Tilburg – Een 11-jarige jongen is alleen thuis als er vier mannen de deur inbreken en zijn huis inlopen aan de Matterhornstraat. De mannen slaan de jongen. We zoeken de vier mannen, wie heeft informatie over hen of hun auto?

De mannen willen weten waar de kostbaarheden zijn en schuwen niet om de jongen te slaan. Een dramatische gebeurtenis voor een kind dat zich thuis juist geborgen en veilig moet kunnen voelen. De vier mannen reden in een sportieve donkerkleurige Seat Leon, een opvallende auto. We hebben bewakingsbeelden waarop de mannen te zien zijn als ze aankomen en vertrekken. Daarop staan ook getuigen waarmee het onderzoeksteam graag contact krijgt. Tegenover het adres is een parkeerplaats van een voetbal vereniging. Misschien heeft iemand iets gezien?

Was u getuige van deze zaak? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Matterhornstraat, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

Vragen
Wie heeft iets gezien van de inbraak?

Heeft iemand informatie over deze zaak?

Wie kent er iemand met een (donker) Seat Leon die voldoet aan het signalement?

Heeft iemand het kenteken gezien van de Seat Leon?

Heeft iemand gezien dat de auto ergens is gestopt om kentekenplaten te wisselen?

We zijn specifiek op zoek naar de bestuurder van de Mercedes en de man die op het laatst bijna omver gereden wordt door de Seat.

Zijn er mensen in de buurt die mogelijk voor de inbraak vreemde personen hebben gezien in de omgeving van de Matterhornstraat.

Gegevens
De vier verdachten zagen er als volgt uit:
Huidskleur: 4 lichtgetinte mannen
Leeftijd: circa 18 – 25 jaar
Kleding: Bivakmutsen en donkere kleding.
Kleding: dikke glimmende winterjassen
Accent: 1 van de daders sprak met een Marokaans accent
Auto: Donkerkleurige snelle Seat Leon

To Top