Beschonken bestuurder op pad met vals rijbewijs

surveillancemotor met zwaailicht en stopbord
Stockfoto

Breda – Agenten hebben dinsdag 27 februari rond 3.15 uur een beschonken bestuurder opgepakt. De 34-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats in Nederland, slingerde met zijn auto over de Graaf Engelbertlaan.

De agenten zagen de auto rijden en voerden het kenteken in in de politiesystemen. Er bleek nog een boete van ruim 1200 euro open te staan voor de te naam gestelde van de wagen. Bovendien slingerde het voertuig over de weg. De agenten gaven een stopteken en zetten de auto aan de kant.

De bestuurder moest blazen en bleek dronken te zijn. Toen ze zijn rijbewijs wat beter bestudeerden leek het erop dat het een vals zou kunnen zijn. De verdachte is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De auto is afgesleept.