112Vandaag

Noord-Brabant

Vrouw (87) in Waalwijk slachtoffer van babbeltruc

Politieagent op de rug

Waalwijk – De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van een diefstal van enkele sieraden van een 87-jarige vrouw.

Op donderdag 22 februari 2018 tussen 11.00 uur en 11.30 uur is een vrouw in haar woning aan het Rembrandtpark bestolen van enkele sieraden. Met een babbeltruc wist een man zich bij het slachtoffer naar binnen te kletsen. Hij wist de vrouw over te halen haar sieraden af te doen en legde ze behulpzaam weg, tenminste dat dacht de vrouw. Maar helaas, nadat de man vertrokken was waren ook een armband en een ketting verdwenen.

Verdachte
Het slachtoffer kon de verdachte als volgt omschrijven:
Een man met een donkere huidskleur van ongeveer 1.85 m lang. Hij had een oranje vestje aan en een zwarte pet op. Hij sprak correct nederlands.
Wie heeft op deze donderdag de betreffende verdachte zien lopen en heeft misschien gezien hoe hij is gekomen. Dat kan lopend zijn geweest maar hij kan natuurlijk ook met een vervoersmiddel gekomen en weer vertrokken zijn. We willen dat graag weten.

To Top