112Vandaag

Noord-Brabant

Getuige van ongeluk rent achter alcomobilist aan in Tilburg

Ongeval Tilburg

Tilburg – Op woensdagavond reed een 30-jarige Tilburger in zijn auto met hoge snelheid vanaf de Piushaven de Koopvaardijstraat in. Hierbij vloog hij uit de bocht en reed daarbij een band lek. De man reed met hoge snelheid door waarbij veel rookontwikkeling ontstond vanwege de kapotte band.

In de Piusstraat botste hij bijna bovenop een ambulance en kwam tot stilstand tegen een stoeprand. De man werd vervolgens door een omstander uit zijn auto getrokken. De getuige rook dat de automobilist gedronken had.

De automobilist sloeg vervolgens op de vlucht. De getuige bleef achter hem aan rennen totdat een motoragent de man kon overmeesteren op de Oude Dijk. De man blies op het politiebureau 790 ugl, waardoor zijn rijbewijs is ingevorderd. De auto werd getakeld door een takelbedrijf.

Veel dank aan de alerte getuige!, schrijft de politie op haar Facebookpagina

To Top