Overval op woning in Hoogezand

Agent met politiejas
Stockfoto

Hoogezand – De politie is op zoek naar een overvaller op een woning aan de Erasmusweg in Hoogezand. Daar werd de 41-jarige bewoner rond 19.00 uur verrast door een onbekende man die de woning binnendrong en hem met een vuurwapen bedreigde.

Forensische onderzoekers op een plaats delict
Na een korte worsteling is de overvaller er zonder buit vandoor gedaan. Daarbij raakte niemand gewond. Kort na het incident zochten politie agenten naar de overvaller waarbij ook een politiehond werd ingezet. Dit leidde niet tot een aanhouding. De politie onderzoekt de zaak en vraagt onder andere aan buurtbewoners of zij iets gehoord en/of gezien hebben.

Signalement
Het signalement van de overvaller is als volgt:

Een man van circa 1.90 lang
Tussen de 25/30 jaar
Smal postuur
Donkere kleding
Getuigenoproep
Heeft u niet gesproken met de politie en heeft u informatie die kan helpen bij het onderzoek, dan kunt u bellen met 0900-8844. Belt u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.