112Vandaag

Provincies

Man aangehouden in onderzoek gewelddadige dood

Arrestatie

Capelle aan den IJssel/Rotterdam – De politie heeft dinsdag 20 februari een 30-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewelddadige dood van een 55-jarige Capellenaar.

Op dezelfde dag werden voor het onderzoek ook twee woningen in Rotterdam doorzocht. Deze woningen waren mogelijk verblijfplaatsen van de verdachte.

Alouette Erf
Zaterdagavond 20 januari kwam een bewoner van het Alouette Erf in Capelle aan den IJssel rond 23.30 uur thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Deze bewoner is niet de aangehouden verdachte.

De afgelopen weken heeft het rechercheteam van zo’n twintig mensen onafgebroken onderzoek gedaan met de aanhouding en de huiszoekingen als resultaat. Het team zet het onderzoek voort en sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

To Top