112Vandaag

Noord-Brabant

Man (30) zet hotel in Waalwijk op stelten, blijkt kogels op zak te hebben

aanhoudigen

Waalwijk – Een melding van overlast en vernieling mondde uit in een aanhouding voor het bezit van munitie. De 30-jarige Poolse man die in een hotel aan de Sint Antoniusstraat vernielingen zou hebben gepleegd bleek namelijk kogels op zak te hebben.

De politie kreeg op zaterdag 17 februari rond 3.25 uur een melding dat een man, die niet in het hotel verbleef, op de begane grond verschillende spullen aan het vernielen was. Agenten waren er snel bij en vroegen om zijn legitimatie.

De man maakte zijn zakken leeg waarbij er scherpe vuurwapenpatronen tevoorschijn kwamen. Hierop is de verdachte meteen aangehouden voor het overtreden van de Wet Wapens en Munitie. De patronen zijn in beslag genomen en de man meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek.

To Top