112Vandaag

Provincies

Ernstig ongeval in Bilthoven

Traumahelikoper

Bilthoven – Op dinsdag 13 februari vond op de Soestdijkseweg-Zuid een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietsster. De fietsster liep ernstig letsel op en werd naar het ziekenhuis overgebracht.

Rond 10.35 uur werd de fietsster op de kruising van de Soestdijkseweg-Zuid met de Leyenseweg aangereden door een personenauto bestuurd door een 51-jarige inwoonster van Bilthoven. De fietsster, een 59-jarige inwoonster van Bilthoven, kwam op de weg terecht en was niet aanspreekbaar.

De traumahelikopter werd gewaarschuwd en kwam ter ondersteuning van de ambulance ter plaatse. De vrouw werd direct overgebracht naar het ziekenhuis. Het tactisch verkeersteam van de politie doet onderzoek naar de toedracht rond de aanrijding.

To Top