112Vandaag

Noord-Brabant

Getuigen gewapende overval op Kruidvat Eindhoven gezocht

Centralisten van de meldkamer in Venlo

Eindhoven – In verband met een overval op het Kruidvat aan het Nederlandplein op vrijdagavond 9 februari in Eindhoven zoeken we getuigen. Heb je iets gezien of gehoord deel je informatie met ons.

Bij de winkel kwam die vrijdagavond rond 18.00 uur een onbekende man binnenlopen. Bij de kassa eiste hij geld van één van de medewerkers. Vervolgens is hij met een geldbuit de winkel uitgelopen. Een eindje verder stapte hij op een fiets en reed weg in de richting van de Markerwaardlaan. We hebben in de omgeving nog gezocht naar de dader maar deze helaas niet meer gevonden.

Signalement
De dader is een man van ongeveer 50 jaar met een enigszins gezet postuur. Hij is ongeveer 1.75 meter lang en sprak gebrekkig Engels. Hij droeg een zwarte sjaal voor zijn mond en had een zwarte muts met oorlappen op. De dader had een grijze joggingbroek aan met gele strepen en een zwart bomber jack. Verder droeg hij wit tot lichtgrijze trimschoenen en grijs-oranje handschoenen.

Getuigen
Herken je deze man of heb je anderszins informatie die ons kan helpen bij het oplossen van deze overval? Bel 0900-8844. Blijf je liever anoniem? Neem dan via 0800-7000 contact op met Meld Misdaad Anoniem. Digitaal tippen kan ook. Vul dan het tipformulier in.

To Top