112Vandaag

Noord-Brabant

Twee verdachten aangehouden na beroving in Tilburg

zijkant politieauto met logo

Tilburg – Een 18-jarige man uit Tilburg werd donderdagavond 8 februari door twee personen beroofd op de Reeshofdijk. De politie hield kort hierop een 18-jarige man en een 16-jarige jongen uit Tilburg aan.

Het slachtoffer fietste rond 18.45 uur over het fietspad op de Reeshofdijk. Er liepen twee jongens breeduit over het pad, zodat hij zijn snelheid moest minderen. Een van hen vroeg de fietser de weg, waarop hij stopte. Vrijwel direct pakten de daders de fietser vast en bedreigden hem met een mes. Uiteindelijk zijn zij met een rugzak, laptop en telefoon vertrokken.

Aanhoudingen
Agenten zochten direct in de omgeving naar de daders. Op de Kalenbergplaats werd het tweetal aangetroffen en aangehouden. De buit hadden zij nog in hun bezit. Ook werd bij een van hen een mes aangetroffen. Dit is in beslag genomen. Beiden zitten nog vast voor verder onderzoek.

To Top