112Vandaag

Provincies

Huis onder vuur genomen in Nieuwegein: “Het klonk als een machinegeweer”

Politieagent op de rug

Nieuwegein – In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 februari werd een woning aan de Beatrixstraat beschoten. Er raakte niemand gewond, de recherche is een onderzoek gestart.

Rond 03.45 uur kwam de melding dat er geschoten werd op de woning. Agenten snelden zich erheen en zetten de omgeving af. Er bleek meerdere keren geschoten op de woning. Tijdens het schietincident waren er drie personen binnen, zij raakten niet gewond.

Tips?
De recherche is een onderzoek gestart. Naast dat er sporenonderzoek wordt gedaan, vindt er buurtonderzoek plaats en wordt gekeken naar mogelijke camerabeelden. Het is nog onduidelijk om hoeveel daders het gaat en of en met welk voertuig zij gevlucht zijn. Heeft u iets gezien van het schietincident? Heeft u iets gezien van de mogelijke dader(s)? Heeft u andere informatie die het onderzoek kan helpen? Bel dan met de recherche van het district West-Utrecht via 0900-8444 of anoniem via 0800-7000. Online melden kan via onderstaand tipformulier of anoniem via M-online.

To Top