112Vandaag

Provincies

Man gewond bij steekincident in IJsselstein

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

IJsselstein – Aan de Antennehof in Ijsselstein is in de nacht van zondag 4 februari op maandag 5 februari een man gewond geraakt bij een steekincident. Niet veel later kon een mogelijke verdachte worden aangehouden. De politie zoekt nog naar getuigen.

Het steekincident vond rond half drie ’s nachts plaats bij de woning van het slachtoffer. Hij raakte daarbij gewond. De dader, die een grijze hoodie droeg, ging er daarna vandoor. Op de Noord-Ijsseldijk kon niet veel later een verdachte worden aangehouden.

Informatie melden
De recherche wil graag in contact komen met eventuele getuigen. Men kan contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844 of informatie melden via het Meldformulier op Politie.nl. Mocht u anoniem uw informatie willen delen dan kan dat via Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online.

To Top