112Vandaag

Noord-Holland

Aanhoudingen na ernstige mishandeling om geld

arrestant wordt afgevoerd

Heemskerk – Op zondagavond deed een 37-jarige man uit Heemskerk aangifte van ernstige mishandeling.

Omstreeks 18.00 uur werd er op de deur gebonsd van de kamer die het slachtoffer is een woning huurt. Toen hij open deed, stonden er drie mannen in de deuropening. Hij herkende de mannen omdat hij kort geleden met hen een woning huurde op een ander adres in Heemskerk. De mannen eisten nog geld ter afhandeling van de eerdere huur. Toen er geen geld op tafel kwam, wilden de mannen er vandoor gaan met kostbaarheden van het slachtoffer. Er ontstond een gevecht waarbij het slachtoffer door de drie mannen werd geslagen, gestompt en geschopt. Het slachtoffer moest zijn onder doktersbehandeling laten stellen.

Later op de avond kon de politie de drie verdachten aanhouden. Het gaat om Heemskerkers van 35, 33 en 29 jaar oud.

To Top