112Vandaag

Groningen

Agent in gezicht geslagen bij vechtpartij op feest Leek

Politie ter plaatse bij melding

Leek – bij een vechtpartij op een feest vannacht in Leek is een agent in zijn gezicht geslagen door een 19-jarige jongen. De politieman hield er een hersenschudding en verwondingen aan zijn neus over. De agent doet aangifte tegen de 19-jarige.

Het feest vond plaats in een sporthal in het Groningse dorp. Rond 01.30 uur vonden er enkele vechtpartijen plaats. Agenten haalden de vechtersbazen uit elkaar en toen de politieman de jongen van 19 aansprak, gaf die hem een vuist in zijn gezicht.

Vervolgens gingen ook de vrienden van de 19-jarige jongen zich er mee bemoeiden. Er werden meerdere politie eenheden ingezet om de geslagen politieman in veiligheid te brengen. De jongen is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex. Hij wordt naast de mishandeling van de agent ook verdacht van de mishandeling van een feestganger.

To Top