112Vandaag

Overijssel

Drie mannen aangehouden na achtervolging

Twee agenten drukken verdachte tegen de grond

Kamperveen – Gisteravond kregen we een melding van een verdachte situatie aan De Zande in Kamperveen. Doordat verschillende politieauto’s aanrijdend waren en de melder een duidelijk signalement had doorgegeven, konden we na een achtervolging drie mannen aanhouden. Het gaat om drie mannen in de leeftijd van 19-26 jaar. De VOA doet onderzoek naar de aanrijding in Kampen.

Een oplettende burger was getuige van een inbraak en heeft meteen met de politie gebeld. Door een duidelijk signalement hadden de agenten de mogelijke vluchtauto al gauw in beeld. Dit leidde tot een achtervolging tot aan het industrieterrein Haatland in Kampen. Daar verloor de auto de macht over het stuur en crashte. De Inzittenden zijn gevlucht. Twee verdachten konden we direct aanhouden. De derde verdachte hebben we later na een zoektocht kunnen aanhouden.

De politie zoekt getuigen
We doen onderzoek naar de situatie in Kamperveen en zoeken nog getuigen. Mogelijk zijn deze mannen verantwoordelijk voor meerdere woninginbraken in de buurt van Kampen en Kamperveen. Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u langs de route voorwerpen gevonden die mogelijk met een inbraak te maken kunnen hebben? Dan komen we graag met die mensen in contact. Dat kan via het tipformulier of u kunt bellen met 0900 – 8844. Ook kunt u anoniem tips doorgeven 0800 – 7000.

To Top