112Vandaag

Gelderland

Container op fietspad in Zutphen: vragen om moeilijkheden

Traumahelikoper

Zutphen – Een scooterrijdster uit Zutphen is donderdagavond 25 januari overleden na een botsing tegen een grote container in haar woonplaats. De container stond voor de helft op de fietsstrook van de Bronsbergen.

Omwonden maakten zich donderdagmiddag al zorgen over de gevaarlijke plek op Bronsbergen in Zutphen. Een van de omwonende melde de situatie over de container zelfs bij de politie.

(Het ongeluk gebeurde donderdagavond 25 januari)

Waar de omwonende al bang voor waren gebeurde die donderdagavond. Massaal werden de hulpdiensten gealarmeerd maar die hulp met onder andere het Mobiel Medisch Team mocht voor het slachtoffer niet meer baten. De 73-jarige scooterrijdster overleed ter plekken.

De Verkeersongevallenanalyse van de politie deed in de straat onderzoek naar het ongeval.

To Top