112Vandaag

Noord-Holland

Gewonden bij vechtpartij in Zaandam

politieagenten bij politiewagen

Zaandam – Bij een vechtpartij op een school aan het Cypressehout in Zaandam zijn vrijdagmiddag vermoedelijk twee of drie personen (licht)gewond geraakt. Het incident werd rond 13.10 uur bij de politie gemeld.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar een derde persoon die betrokken was bij dit incident. Mogelijk is deze derde persoon ook gewond geraakt. De politie onderzoekt de toedracht van het incident en vraagt getuigen en / of mensen met informatie om contact op te nemen met 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook via 0800-7000.

Update zaterdag 27 januari:
Een 20-jarige man uit Zaandam heeft zich vrijdag op het politiebureau gemeld. De man is als verdachte aangehouden. Zijn rol bij de vechtpartij zal worden onderzocht.

To Top