112Vandaag

Noord-Brabant

Arriva looft 10.000 euro uit voor tip over busbranden

Arriva

Tilburg – Het onderzoek naar de brandstichtingen bij Arriva is in volle gang. De schade door het in brand steken van de bussen loopt in de miljoenen. Om die reden is een beloning van 10.000,= Euro uitgeloofd voor de gouden tip. En ook daarom worden deze brandstichtingen maandag besproken in Bureau Brabant. Kijk en help ons.

Op zaterdag 16 september 2017 wordt de eerste brand gesticht. Meerdere bussen staan in lichterlaaie en de schade loopt in de miljoenen. Op vrijdag 29 september is het weer raak en ook hier is de brand aangestoken. Daarna steelt iemand op zondag 12 september een bus, rijdt daar uren mee rond en steekt vervolgens ook dit voertuig in brand. De vraag is door wie deze branden zijn gesticht.

Opsporing en tips
Het team is uiteraard op zoek naar de persoon die dit op zijn/haar geweten heeft. Daarom zijn er bewakingsbeelden van de brandstichtingen te zien op maandagavond 29 januari vanaf 18.00 uur in het opsporingsprogramma Bureau Brabant. Kijkers kunnen ons helpen met hun informatie.

To Top