112Vandaag

Provincies

Tienermeisjes mishandelen agent

Agenten in gesprek met uitgaanspubliek

Rotterdam – In Rotterdam zijn twee minderjarige meiden aangehouden voor het mishandelen van een agent. De agent raakte daarbij gewond aan zijn oog.

Het gebeurde bij metrostation Nesselande in Rotterdam. De agent was samen met collega’s naar een vechtpartij die via social media gepland was. Er zouden ook wapens worden meegenomen. De politie en toezichthouders hielden de boel scherp in de gaten.

Rond kwart voor drie was er een groep jongeren aanwezig. Daarop volgde een steeds grimmige sfeer waarop de agenten ingrepen en gaven ze de groep de opdracht te vertrekken.

De twee meisjes van veertien en vijftien jaar weigerden te luisteren naar een agent in burger. Een van de minderjarige uit Rotterdam sloeg de agent plotseling in het gezicht. Toen de agent dit meisje aanhield, zag de andere tiener uit de gemeente Zevenhuizen kans de agent te schoppen en te slaan en daarbij raakte de agent gewond. De twee meisjes zitten nog altijd vast in een politiecel.

To Top