112Vandaag

Provincies

Ex-vriend dringt woning binnen

geboeid

Gemeente Middelburg – In de nacht van donderdag 25 januari op vrijdag 26 januari hebben agenten in een woning in een dorp dat hoor bij de gemeente Middelburg een 32-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden. De man zou zijn ex-vriendin ernstig hebben mishandeld.

Buurtbewoners sloegen rond 1.00 uur alarm toen ze vanuit het huis geschreeuw hoorden. Agenten gingen op de melding af en hoorde hulpgeroep. Ze moesten uiteindelijk de voordeur forceren om het huis binnen te kunnen. Daarop kwam de bewoonster de woning uitgerend. De verdachte zat op dat moment nog binnen. Hij is aangehouden voor mishandeling en huisvredebreuk. Ook zou hij huisraad vernield hebben. De man is meegenomen naar het politiebureau, daar bleek dat hij dronken was.

De bewoonster heeft aangifte gedaan van mishandeling, huisvredebreuk, bedreiging, vernieling en vrijheidsbeneming. De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek.

To Top