112Vandaag

Provincies

Aanhoudingen met een luchtje

inbraak

Utrecht – In de nacht van woensdag 24 op donderdag 25 januari zag een oplettende getuige hoe er ingebroken werd in een auto. Twee verdachten konden worden aangehouden. Eén van hen had zich verstopt onder een stapel vuilniszakken.

Rond 04.40 uur meldde de getuige dat twee mannen probeerden in te breken in een auto op de Croeselaan. Een andere getuige die wakker was geworden van het alarm, zag de twee wegrennen richting de Albert Heijn. De twee vluchtten een parkeergarage in.

Agenten, waaronder een agent met zijn diensthond, gingen de garage in. De politiehond rook de geur van één van de verdachte die zich verstopt had tussen een aantal motors. Hij werd aangehouden. De tweede verdachte had zich iets beter proberen te verstoppen. Een agent zag twee voeten uitsteken onder een stapel vuilniszakken. Ook hij werd aangehouden. De twee 20-jarige Utrechters zitten vast.

To Top