112Vandaag

Noord-Holland

12-jarige gewond bij aanrijding in Haarlem

twee ambulances

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen die iets kunnen verklaren over een verkeersongeval op woensdagavond bij de kruising van de Schoterweg en de Pijnboomstraat in Haarlem. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Omstreeks 20.00 uur reed een 19-jarige man uit Santpoort-Noord in een personenauto over de Schoterweg in de richting van de Kleverlaan. Ter hoogte van de kruising met de Pijnboomstraat kwam hij in botsing met een fietser, een 12-jarige jongen uit Haarlem. De fietser raakte gewond en moest voor behandeling worden overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie stelt een onderzoek in naar de aanrijding. Om de juiste toedracht te kunnen bepalen is de hulp van getuigen gewenst.

To Top