112Vandaag

Noord-Brabant

Ondernemer propt 500 ballonnen in busje

Ondernemer 500 balonnen

Geldrop – Urenlang had hij met een compressor ballonnen opgeblazen. Snel even met de bus van zijn vader naar de St. Jozefschool brengen, die had een feestje omdat ze verkozen waren als Excellente School. De politie vond de actie van Jordi van den Oetelaar echter niet zo excellent. Een motoragent zette hem aan de kant en Jordi kreeg een boete van 230 euro omdat hij niet genoeg zou kunnen zien. De jonge ondernemer is het er niet mee eens. “Voor 230 euro kun je een heleboel ballonnen kopen.” laat hij aan Omroep Brabant weten.

Door alle ballonnen was het zicht volgens de politie duidelijk verminderd. „Verstandig is het niet en al helemaal niet als je aangeeft gewoon te willen doorrijden”, schrijft de politie op Facebook. De jonge ondernemer kreeg een boete van 230 euro. „Is het veel geld? Ja, dat is het zeker. Een mensenleven van een fietser is meer waard.”

De ballonnen waren uiteindelijk toch nog op tijd op de school, waar een feestje gevierd werd. „Wel iets te laat, maar toch op tijd”, zegt de directrice. „Maar ik vind het wel vervelend voor de ondernemer, die was nog maar net begonnen met zijn bedrijf.”

To Top