112Vandaag

Provincies

Man op gewelddadige wijze vermoord in Capelle aan den IJssel

Afzetlint gebruikt bij een afzetting van een PD

Capelle aan den IJssel – Een Team Grootschalig Opsporing (TGO) is een onderzoek gestart naar de dood van een 55-jarige man uit Capelle aan den IJssel die op zaterdag in een woning aan het Alouette Erf in Capelle a/d IJssel werd gevonden. Een schouw heeft uitgewezen dat de man op gewelddadige wijze om het leven is gekomen. De politie roept getuigen op zich te melden

Zaterdagavond rond 23.30 uur kwam een bewoner van het Alouette Erf thuis en vond zijn huisgenoot levenloos in de keuken. Hij belde meteen de politie, die er snel was en een onderzoek startte. Er is een plaats delict gevormd die door de Forensische Opsporing wordt onderzocht. Ook wordt een buurtonderzoek uitgevoerd.

TGO
Het rechercheteam wil graag zoveel mogelijk informatie van buurtbewoners en andere mogelijke getuigen krijgen. Het hiervoor opgeroepen TGO werkt met twintig medewerkers aan de zaak.

Getuigen gezocht
Heeft u zaterdagavond of daarna iets gezien of gehoord dat met het misdrijf te maken kan hebben, neem dan contact op met het nummer 0900-8844 of vul het tipformulier in. Als u anoniem wilt blijven, dan kunt u bellen met het Team Criminele Inlichtingen op nummer 079-3458999 of met M. (Meld Misdaad Anoniem) op 0800-7000.

To Top