112Vandaag

Noord-Brabant

Autodieven ingerekend

Arrestatie

Etten-Leur – Agenten hebben vrijdagavond 19 januari aan de Gruiterstraat een 27-jarige Roosendaler en een 31-jarige man uit Etten-Leur aangehouden op verdenking van heling. Het duo reed rond in een gestolen auto.

De gestolen auto was kort daarvoor al door de politie gezien en er werd besloten om hem op de Gruiterstraat klem te rijden om zo de twee mannen die er in zaten aan te kunnen houden. In de auto lagen inbrekerswerktuigen en de Roosendaalse bijrijder bleek drugs bij zich te hebben. Ook in een tas die in de auto lag werd drugs, maar ook een vuurwapen gevonden. De twee mannen zijn afgevoerd naar het politiebureau. De auto, drugs, inbrekerswerktuigen en het wapen zijn in beslag genomen. De politie onderzoekt de zaak.

To Top