112Vandaag

Provincies

Woningbrand Geersdijk mogelijk brandstichting

brandweer

Geersdijk – Donderdagavond omstreeks 22.25 uur kwam er een melding binnen bij de gezamenlijke meldkamer dat er een woningbrand was aan de Barkey Wolfstraat in Geersdijk.

Hulpverleners zijn meteen ter plaatse gegaan. De brandweer heeft de brand geblust. Gelukkig is niemand gewond geraakt, de bewoners hebben zichzelf op tijd in veiligheid weten te brengen.

Vandaag is door de politie een sporenonderzoek en een buurtonderzoek gedaan. De politie gaat namelijk uit van brandstichting en wil graag weten wie er verantwoordelijk is voor dit incident.

Vragen:
Daarom hebben de agenten die met de zaak bezig zijn de volgende vragen: Wie heeft er informatie over het ontstaan van de brand? Wie heeft verdachte situaties waargenomen voor de brand? (Hebt u bijvoorbeeld auto’s of personen in de buurt gezien die niet in de buurt thuishoren?) Wie is er getuige geweest van het ontstaan van de brand? Wanneer u informatie hebt die ook maar iets te maken kan hebben met de brand in de woning aan de Barkey Wolfstraat, dan wordt u verzocht om die te melden bij de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 6007). Maar als u zonder tussenkomst van de politie uw informatie anoniem wilt melden dan is dat ook mogelijke. Doe dat dan via de webstie van www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000. Vermeld bij contact graag zaaknummer 2018-015831.

To Top