112Vandaag

Noord-Brabant

Zware mishandeling in Breda: mannen melden zich na uitzending van Opsporing Verzocht

Breda

Breda – Twee mannen hebben zich gemeld bij de politie nadat ze in Opsporing Verzocht te zien waren.

Zaterdag 17 juni 2017 fietsen twee mannen na een avondje stappen naar huis. Op de Catherinastraat worden ze tegen hun fiets geschopt. Er ontstaat een vechtpartij waarbij de twee mannen ernstig mishandeld worden. De daders vluchten en de slachtoffers gaan naar het ziekenhuis.

Melden
Na het doen van aangifte wordt er een onderzoek gestart. In dit onderzoek worden beelden gevonden van de verdachten. Die beelden zijn maandag 16 januari getoond bij het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht en op internet geplaatst. Naar aanleiding van die beelden hebben twee mannen zich telefonisch gemeld als verdacht van de mishandeling. Het onderzoek wordt voortgezet en de mannen zullen worden gehoord als verdachten.

To Top