112Vandaag

Noord-Brabant

Verwarde man met zwarte pietenmuts kaapt bedrijfsbusje en maakt brokken

Geldrop

Geldrop – Een verwarde man heeft woensdagmiddag een bedrijfsbusje gekaapt en een ongeluk veroorzaakt. De man wist de bestuurder van een bedrijfsbusje met geweld uit zijn busje te trekken en ging er met dat busje vandoor. Vervolgens kreeg de man een ongeluk met die bedrijfswagen.

Geldrop

Foto: Dave Hendriks

De eigenaar van het bedrijf wil niet veel kwijt over het bizarre incident tegen over Omroep Brabant. Wel bevestigt hij dat er geweld is gebruikt om de chauffeur uit het busje te krijgen. De chauffeur raakte hierbij niet gewond maar is uiteraard wel geschrokken.

Geldrop

Foto: Dave Hendriks

De man reed vervolgens op de Hulst met het busje tegen meerdere paaltjes. Het busje liep flinke schade op. De man is door de politie gearresteerd. De man had een korte broek aan en een zwartepietenmuts op. Hij is met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

To Top