112Vandaag

Limburg

Verdachte van schietpartij Venlo meldt zich bij politie

politiebureau

Venlo – Een 27-jarige man uit Peel en Maas heeft zich dinsdagochtend bij de politie gemeld en is aangehouden als verdachte in het onderzoek naar conflict op 4 januari jongstleden. Een 22-jarige man uit Venlo raakte bij het conflict op de Nijmeegseweg gewond.

De aangehouden verdachte zal worden gehoord over de zaak. In de nacht van woensdag 3 op donderdag 4 januari meldde het slachtoffer zich rond 01.30 uur bij de huisartsenpost. Bij een woordenwisseling op de Nijmeegseweg had de verdachte met een – waarschijnlijk – licht-kaliber vuurwapen of buks op het onderbeen van het slachtoffer geschoten. Daarop liep de verdachte weg. Het letsel van de man was minimaal, hij kon na behandeling dan ook weer naar huis. De politie deed ter plaatse sporenonderzoek, er is ook een huls gevonden.

To Top