112Vandaag

Provincies

Man vermoord zijn vriendin in Den Haag

politiewagen met ambulance

Den Haag – Het lichaam van de vrouw die donderdag 11 januari overleden werd aangetroffen in een woning aan de Neptunusstraat, blijkt inderdaad de 30-jarige bewoonster te zijn. Haar 40-jarige partner zit vast op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw.

De 40-jarige Hagenaar gaf dinsdag 9 januari zijn vriendin op als vermist vanuit hun woning aan de Neptunusstraat. De politie stelde in verband met deze vermissing een onderzoek in. Donderdag 11 januari gingen agenten naar de Neptunusstraat voor een onderzoek in haar woning.

In de woning troffen agenten het lichaam van, zo bleek later, de 30-jarige als vermist opgegeven bewoonster aan. Haar partner, een 40-jarige Hagenaar werd direct aangehouden vanwege mogelijke betrokkenheid bij haar dood. Uit onderzoek werd later vastgesteld dat het slachtoffer de bewoonster betrof. Haar familie is vervolgens op de hoogte gesteld van de identificatie. Zondag 14 januari werd sectie verricht op het lichaam van de vrouw. In verband met het (aanvullende) onderzoek kunnen de resultaten daarvan nog niet gedeeld worden.

De 40-jarige vriend van de vrouw zit nog vast en wordt dinsdag 16 januari voorgeleid aan een rechter-commissaris. Het rechercheonderzoek naar de exacte toedracht en de aanleiding daartoe is in volle gang.

To Top