112Vandaag

Noord-Brabant

Echtpaar overvallen door met man Scream masker in Herpen

scream mask overval

Herpen – Maandagavond tegen half acht werd een ouder echtpaar in hun woning aan de Aalstvoortsestraat door een nog onbekende, gewapende dader overvallen.

De dader drong de woning binnen en bedreigde het geschrokken echtpaar met een vuurwapen of in elk geval iets wat daar veel op leek. Er raakte niemand gewond, maar de vrouw was na de overval dusdanig overstuur dat ze voor de zekerheid door ambulancepersoneel werd nagekeken. Zover bekend nam de overvaller alleen elektronica apparatuur uit de woning mee.

Scream masker
We zijn op zoek naar een man van ongeveer 1.75 meter lengte, die een masker droeg. Daarbij gaat het waarschijnlijk om een zgn. Scream-masker. Hij droeg een driekwart groene jas en een groene broek. Helaas is niet duidelijk welke kant hij op weggevlucht is. Als u rond de tijd van de overval in de buurt van de Aalstvoortsestraat was heeft u mogelijk iets gezien dat ons kan helpen. Meldt u zich dan bij de politie in Oss via het landelijk politienummer 0900-8844. Anoniem een tip doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem; 0800-7000.

To Top