112Vandaag

Provincies

Politie onderzoekt omstandigheden noodlottig ongeluk

politie zoekt getuigen

Noordgouwe – De politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden waaronder de fietser uit Zonnemaire op de Donkereweg is overleden.

De man werd rond 5.25 uur ter hoogte van tennisclub ‘de Haene’ naast zijn fiets gevonden. Hij overleed ter plaatse aan een noodlottige val met zijn fiets. Het slachtoffer is 45-jaar oud, van Poolse afkomst en woonde alleen in een woning aan de Beatrixstraat in Zonnemaire. Hij reed op een kleine damesfiets, die van hemzelf was. De politie tast nog in het duister waar de man op zaterdag tot het ongeval is geweest.

Onderzoek
Uit het sporenonderzoek en het rechercheonderzoek is gebleken dat de man ten gevolge van het ongeluk is overleden. Maar de politie heeft nog geen enkel idee waar het slachtoffer voordien is geweest en wanneer hij op zijn damesfiets is gestapt.

Weet u meer wat de man zaterdag heeft gedaan?
Of heeft u andere belangrijke informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook het tipformulier invullen. Vermeld hierbij zaaknummer 2018011949.

To Top