112Vandaag

Provincies

Dode en drie zwaargewonden bij ongeval op de A16

Ongeval A16

Ridderkerk – Op zaterdagmiddag 13 januari vond op A16 ter hoogte van Ridderkerk een ernstig ongeval plaats tussen een vrachtwagen en drie personenauto’s. Hierbij vielen een dode en drie zwaargewonden. Een baby die in een van de auto’s zat maakt het wonderwel redelijk goed. De bestuurder van de vrachtwagen is aangehouden.

Politielogo op motorkap politieauto
De kettingbotsing tussen de vrachtwagen en de drie personenauto’s gebeurde rond 14.30 uur. Een man van 60 jaar uit Papendrecht kwam hierbij om het leven. Een man in een andere auto raakte zwaargewond.

In de derde auto raakten een vader en moeder zwaargewond. Hun baby die op de achterbank zat is nagenoeg ongedeerd. Alle gewonde inzittenden zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Even verderop botsten nog twee auto’s op elkaar maar daar was alleen sprake van blikschade. Het ongeluk zorgde voor een flinke file. Hoe het ongeluk is gebeurd wordt nog onderzocht.

To Top