112Vandaag

Noord-Brabant

Politieagenten uitgescholden bij ernstig ongeval in Wijk en Aalburg

Ongeval Wijk en Aalburg

Wijk en Aalburg – Donderdagavond is er op de Provinciale weg bij Wijk en Aalburg een ernstig ongeval gebeurd.

Meerdere auto’s kwamen rond 18:00 uur met elkaar in botsing op de brug tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg. Een man en een vrouw raakte ernstig gewond en zijn per ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Het ambulancepersoneel werd bijgestaan door het Mobiel Medisch Team.

Uitgescholden
Politieagenten en verkeersregelaars die het verkeer aan het omleiden waren werden door automobilisten uitgescholden. De afsluiting was echt nodig zo geeft de politie aan, dit was absoluut geen automobilistje pesten. De weg werd uren later vrijgegeven.

Eerder deze week werd al een fotografe belaagd bij een klein brandje in Wijk en Aalburg.

Ongeval Wijk en Aalburg

Foto: 112DeLangstraat

To Top